ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka son anda yıkıldı!

Karşıyaka son anda yıkıldı!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka son anda yıkıldı!

Karşıyaka evinde 1-0 öne geçtiği Erokspor maçını uzatmada yediği golle kaybetti: 2-1.

2. yarının ilk maçında zirve takipçisi ve kendisine ters geldiğine inandığı Esenler Erokspor ile karşılaşan Karşıyaka, öne geçtiği maçta son dakika golüyle 2-1 mağlup olarak yıkıldı.
Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda 1595 taraftarının maç boyunca büyük destek verdiği Kaf-Kaf, 
11. dakikada gole yaklaştı. Abdülkadir’in sağdan ortasında arka direkte Namık Barış’ın volesini kaleci Ercüment kurtardı. 24. dakikada konuk ekipten Taygun’un karşı karşıya pozisyonda şutu auta çıktı. 
70. dakikada Karşıyaka’nın golü geldi. Abdülkadir, ceza sahasına girerek aşırtma bir şutla kaleciyi avladı; 1-0. 
82. dakikada oyundan çıkan Esenler Eroksporlu Aziz Kızılgün, yedek kulübesinde hakeme hakaret ettiği gerekçesiyle kırmızı kart gördü. 
83. dakikada skor eşitlendi. Alper’in ara pasıyla ceza alanına giren Abuzer Gaffar, kaleci Yusuf’u avladı: 1-1. Karşıyakalı Fatin Ergen, Erokspor’un golüne itirazlarını sürdürünce üst üste 2 sarı kartla oyundan atıldı. 
90+3’üncü dakikada konuk ekip galibiyet golünü de buldu. Alper ceza sahasına taşıdığı topu arka direkte İlker’e çıkardı, İlker dokunup skoru belirledi: 1-2.
Ligde galibiyet hasretini 4 maça çıkaran Karşıyaka, şampiyonluk yarışında havlu attıktan sonra bu yenilgiyle 21 puanda kalıp Play-Off hattının da 9 puan gerisine düştü. Düşme hattıyla arasındaki puan farkı da 4'e geriledi. Ara transfer döneminde transfer yasağını sezon başında olduğu gibi geçici olarak kaldırarak şimdiye kadar 4 takviye yapan Karşıyaka’nın yenilerinden santrfor Can Muhammet Vural ve ön libero Fatih Ergen ilk 11’de forma giydi. Santrfor Fatih Taşdelen ikinci yarıda sahaya çıktı. Orta saha Kerem Pala ise yedek bekledi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Beliz’in hedefi milli forma
Sonraki Haber Türkiye’nin en büyük tam otomatik otoparkı açılış için gün sayıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?