ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Secder Akıncı'yı anacak

Karşıyaka Secder Akıncı'yı anacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Secder Akıncı'yı anacak

Karşıyaka Yelken Ailesinin sembol isimlerinden, Karşıyaka Spor Kulübü’ne yıllardır şube başkanı ve yönetici olarak hizmet eden Secder Akıncı’yı arkadaşları anıyor…

10 Kasım’da vefat ederek sevenlerini ve Karşıyaka Spor Kulübü ailesini derin üzüntüye boğan Secder Akıncı’yı 1 Aralık'ta anacaklarını belirten, yakın arkadaşı, Karşıyaka Spor Kulübü Sicil Kurulu Başkanı Noyan Uluğ, “Secder ağabeyin vasiyetini yerine getirmek üzere arkadaşları ve sevenleriyle kendisini anacağız. 1 Aralık Perşembe günü saat 17.00’de Karşıyaka Nikah Sarayında onu hatıraları ve anılarıyla yaşatacağız. Akşam da saat 19.12’de Nikâh Sarayının üzerinde müzikli bir gece düzenledik. Kendisinin vasiyetini böylelikle yerine getireceğiz. Sınırlı sayıdaki davetlinin katılacağı geceye Secder Akıncı’nın tüm sevenlerini bekliyoruz” dedi.  
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli Belediyesi’nin ''Engelsiz Yaşam'' mücadelesi sürüyor
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2023 yılı bütçesi 25 milyar 900 milyon TL

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?