ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Play-off'ta ilk maçına çıkıyor

Karşıyaka Play-off'ta ilk maçına çıkıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Play-off'ta ilk maçına çıkıyor

Karşıyaka, 6 senedir kurtulamadığı TFF 3.Lig'den çıkmak için Play-Off maratonuna yarın başlayacak.

3'üncü Lig 2'nci Grup'ta normal sezonu üçüncü sırada bitirerek 4 sezon sonra ilk kez Play-Off oynamaya hak kazanan Yeşil Kırmızılılar, ilk turda eşleştiği Anadolu Üniversitesi'ni konuk edecek. Alsancak Mustafa Denizli Stadı'ndaki yeşil-kırmızılılar için tarihi maçın başlama düdüğü saat 20.00'de çalacak.

Karşıyaka taraftarları günler öncesinden satışa çıkan biletlere büyük ilgi gösterirken, stadın yine tıklım tıklım dolması bekleniyor. Karşıyaka'da sakatlıkları süren Yasin Ozan, Ferdi Burgaz ve Sefa Küpeli ise maçta forma giymeyecek. Grupta 39 puanla Play-Off'a son bileti alan rakibiyle sezon içinde deplasmanda oynadığı ilk maçı öndeyken son anlarda 3-2 kaybeden Karşıyaka, İzmir'deki rövanşı yine son dakikada 1-0 kazanmıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Prof. Dr. Görür: İzmir'de de bir endişemiz var...
Sonraki Haber EÜ Karşıyaka Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde Bilim Şenliği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?