ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka play off’a galibiyetle başladı

Karşıyaka play off’a galibiyetle başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka play off’a galibiyetle başladı

SigortaShop Kadınlar Voleybol 1. Ligi play off yarıfinalinin ilk maçında Karşıyaka 1-0 geriye düştüğü maçta, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 yendi. Maça Lianma Floras’ın servisleri damga vurdu.

İlk sette bir anlık dağınıklıkla rakibi karşısında adeta abandone olan Karşıyaka seti 25-14 gibi farklı skorla kaybetti. 
2. Sete bu kez daha dikkatli başlayan Kaf Kaf Kübalı oyuncusu Lianma Floras’ın smaç servisleriyle fark yakaladı ve teknik molaya da 12-3 önde girdi. Teknik mola sonrası 2 sayı daha alarak farkı 11 sayıya çıkaran Karşıyaka önünde İstanbul Büyükşehir Belediyespor geri dönüş için çaba harcadıysa da Karşıyaka buna imkân tanımadı ve 23-9’dan sonra bir ara sendeler gibi olduysa da seti 25-14 alarak durumu 1-1’e getirdi…
3. Sete yine iyi başlayan 1-1’den sonra 9-2 öne fırlayan Kaf Kaf teknik molaya 12-5 önde girdi. Mola sonrası 15-5 ile farkı 10 sayıya çıkardı, aradaki farkı sürekli koruyarak seti 25-15 alarak 2-1 öne geçti.
4. Sete İstanbul Büyükşehir Belediyespor 2-1’lik üstünlük ile başladı. Karşıyaka 4-2 öne geçtiyse de maç 7-7’ye kadar sürekli beraberlikle gitti. Teknik molaya 12-9 öne giren Karşıyaka 14-10, 17-11’den sonra 22-12 ile 10 farkı yakaladı ve 25-13 ile seti aldı, maçı da 3-1 ile noktaladı. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı kadınlara 10 bin adet yerli malı fide…
Sonraki Haber Yazıcıoğulları: Hedefimiz ilk ikiye girmek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?