ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Play-Off oynayacak

Karşıyaka Play-Off oynayacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Play-Off oynayacak

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu bugün Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir toplantı gerçekleştirdi ve TFF 3.Lig için de karar aldı.

Alınan kararla Karşıyaka TFF 2.Lig'e çıkabilmek için Antalya'da 20-28 Temmuz tarihleri arasında Play-Off oynayacak. TFF'nin açıklaması şöyle: "TFF 3. Lig'de gruplarında ikinci sıra ile beşinci sıra arasında yer alan 1. Grup'tan Anagold 24Erzincanspor, 68 Aksaray Belediye Spor, 1928 Bucaspor, Artvin Hopaspor, 2. Grup'tan Belediye Derince Spor, Turgutluspor, Esenler Erokspor, Karşıyaka, 3. Grup'tan Somaspor, Pazarspor, Nevşehir Belediye Spor, Muğlaspor takımları Play-off oynama hakkı kazanmış olup, tek maç eleminasyon sistemine göre Antalya'da 20-28 Temmuz tarihleri arasında oynanacak gece maçları sonucunda TFF 2. Lig'e yükselecek 3 takım belirlenecektir. Play-off eşleşmeleri lig ikincisi ile lig beşincisi, lig üçüncüsü ile de lig dördüncüsü olacak şekilde gerçekleşecektir."

Karşıyaka Play-Off yarı finalinde Belediye Derince Spor ile karşılaşacak. Yeşil Kırmızılılar mücadeleyi kazanması halinde Turgutluspor – Esenler Erokspor galibiyle TFF 2.Lig'e çıkmak için mücadele edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Ödemiş’te hayırseverler unutulmadı
Sonraki Haber Başkan Tugay TOKİ'nin müzayedesi için Ankara'da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?