ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, Okan ve Murat Çaydemir'i istiyor

Karşıyaka, Okan ve Murat Çaydemir'i istiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, Okan ve Murat Çaydemir'i istiyor

Karşıyaka, Menemen Futbol Kulübü'nden ön libero Okan Dernek'e kanca attı.

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Play-Off hattında yer alan Kaf-Kaf'ın hemşehrisi Menemen'den ayrılması gündemde olan 29 yaşındaki Okan'ın bonservisini alırsa adresinin yeşil-kırmızılılar olacağı öğrenildi. Karşıyaka Başkanı Azat Yeşil'in de Menemen FK'nın iç sahada son oynadığı Amed Sportif maçında Okan'ı bizzat izlediği belirtildi.

Orta sahada Menemen'in defansif yükünü çeken kesici oyuncu olarak görev yapan Okan, ilk yarıda 17 maçta forma giydi. Okan, kariyerinde Amed SK, Fatih Karagümrük, Diyarbakırspor, İskenderunspor, Çatalcaspor, Sakaryaspor, Samsunspor'da da oynadı.

Öte yandan Yeşil Kırmızılılar Bornova 1877'nin kaptanı Murat Çaydemir'i de kadrosuna katmak istiyor. Yeşil-beyazlı formayla çıktığı 12 maçta rakip fileleri 10 kez sarsan 34 yaşındaki orta saha oyuncusu ile Karşıyaka'nın dışında Belediye Kütahyaspor, Yeni Mersin İdmanyurdu ve Orduspor 1967'nin ilgilendiği öğrenildi. Tecrübeli takım kaptanını bırakmak istemeyen Bornova yönetimi yıldız futbolcunun bonservis ücretini 5 milyon TL olarak belirledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber İZBAN'dan yılbaşı için ek seferler
Sonraki Haber Karakılçık efsanesi geleceğe taşınıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?