ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, Mustafa ve Cenk ile uzattı

Karşıyaka, Mustafa ve Cenk ile uzattı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, Mustafa ve Cenk ile uzattı

Karşıyaka iç transferde ön libero Mustafa Aşan ve stoper Cenk Özbey ile yeniden anlaşma sağladı.

Takım kaptanı Mustafa Aşan imza sonrasında “Karşıyaka ile olan gönül bağım çok farklı. Bu kulübe bugüne kadar vermiş olduğum hizmet benim için gurur kaynağı. Bugünden sonra da aynı gururla bu formayı terleteceğim. Yönetimimizin şu ana kadar gösterdiği özveriye katkı koyabilmek için ve Başkanımız Turgay Büyükkarcı’ya olan güvenimize istinaden para konusunu hiç açmadık bile. Önemli olan, armamızın çok daha iyi noktalarda yer alması. Bu sezon hedefimize ulaşacağımıza yürekten inanıyorum.” dedi.

Cenk Özbey ise; “Yıllardır tek bir amacımız var, o da; Karşıyaka Spor Kulübü’nün hak ettiği yerlerde bulunabilmesini sağlamak. Bu defa şeytanın bacağını kıracağız, kırmalıyız. Emeğimizin karşılığını manevi olarak da alma vakti geldi. O nedenle, yönetimimize olan güvenimiz ile birlikte ben ve Mustafa abi sorgusuz sualsiz sözleşmemizi imzaladık. Umuyorum ki, Karşıyaka taraftarının yüzünü güldürmeyi başaracağız” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cumhuriyet ve Gençlik konuşuldu
Sonraki Haber Karşıyaka'da 19 Mayıs coşkuyla kutlanıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?