ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka liderle farkı yine 8'e indirdi

Karşıyaka liderle farkı yine 8'e indirdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka liderle farkı yine 8'e indirdi

Karşıyaka, lider Yeni Mersin İdmanyurdu ve takipçisi 52 Orduspor FK'nın takıldığı haftada hata yapmadı.

Karşıyaka, Mersin'le farkı yine 8 puana düşürüp, bu hafta konuk olacağı 2'nci sıraya yükselen Karbel Karaköprü Belediyespor'un 2 puan gerisine yerleşti. Yeşil-kırmızılı formayla ilk maçlarına çıkan stoper Batuhan Akyüz ve ön libero Soner de performanslarıyla sınıfı geçerken, son olarak imza atan Fatih Aydın ve Ferhat ise hazır olmadıkları için kadroya alınmadı.

Öte yandan Karşıyaka'nın devre arasında kulüp bulmasını istediği ilk isim olan Okan Baydemir, deprem nedeniyle 2 kez uzatılan ara transferin son gününde kulüpten ayrıldı. Aylardır kadro dışı olan tecrübeli futbolcu transferin son gününde sözleşmesini feshedip gruptaki rakiplerden Belediye Derincespor'a 1.5 yıllığına imza attı. 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyespor, Mersin Aykanatspor'u yendi
Sonraki Haber Mavişehir Memur Kardeşler Camii ibadete açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?