ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Kaymakamı Demir, Bostanlıspor’u ziyaret etti

Karşıyaka Kaymakamı Demir, Bostanlıspor’u ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Kaymakamı Demir, Bostanlıspor’u ziyaret etti

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Bostanlıspor Kulübü’nü ziyaret ederek, başkan Avni Erboy ile görüştü.

Bostanlıspor Kulübü’ne Karşıyaka Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Hamurcu ile birlikte nezaket ziyaretinde bulunan Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir’i Bostanlıspor’un Gode Cengiz Spor Tesislerinde karşılayan ve kendisine kulübün son durumu ve 1954 yılından bu yana geçmişini aktaran Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy şöyle dedi:
“20 yıllık başkanlık dönemimde kulübün özü değişmeden çeşitli evrelerden geçti. Beşer yıllık dönemler halinde proje ürettik. Şimdi önümüzde yepyeni başarıların ve engelliler ve sosyal sorumluluk projeleri ile AB Projeleri yer alacak. Hedefimiz 1000 olan sporcu sayımızı lisanslı sporcu sayısıyla birlikte 2500’e ulaştırmak. Şu anda kulübümüzde 4 yaşından 72 yaşına kadar sporcumuz bulunmakta” dedi. 
Kaymakam Özkan Demir, 33 branşta tescilli olan Bostanlıspor Kulübü’nün başarıları ile gurur duyduklarını, Karşıyaka’da önemli bir misyonu üstlendiğini ifade etti. Milli sporcu sayısını arttırma sözü de alan kaymakam Demir’e tesisleri gezdiren Erboy Kaymakam Demir’e 2024 yılında yeni şampiyonluklar ve milli takımlara daha fazla sporcu yetiştirme sözü verdi.
Karşıyaka Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Hamurcu da Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü olarak yapılması gereken her şeyi yapacaklarını ifade ederek, destek sözü verdi. 
Karşıyaka Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünden Efkan Çiloğlu’nun da bulunduğu ziyarette Bostanlıspor’da Masa Tenisi antrenörü Mustafa Şaşmaz, Atletizm Antrenörü Kahraman Alemdarlar da Kaymakam Demir’e branşlarıyla ve çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'de kimler meclis üyesi aday listesinde yer aldı?
Sonraki Haber Ak Parti Karşıyaka Belediye Meclis Aday Listesi belli oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?