ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka ilk yarıda yine Atatürk Stadı'nda

Karşıyaka ilk yarıda yine Atatürk Stadı'nda

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka ilk yarıda yine Atatürk Stadı'nda

TFF 3. Lig'de yeni sezonda iç saha maçlarını Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda oynamak için Bornova Belediyesi'yle protokol imzalayan Karşıyaka, ilk yarıda yine Atatürk Stadı'nın yolunu tutacak.

Yapımı süren Alsancak Stadı'nın inşaatının en erken kasım ayında bitmesi hedeflenirken halen Bornova Stadı'nı kullanan TFF 1. Lig'deki Altay ve Altınordu, Alsancak'ın tamamlanmasının ardından bu tesise geçecek. 
Sezona son yıllarda olduğu gibi Atatürk Stadı'nda başlayacak Karşıyaka, Alsancak Stadı'nın açılması sonrası Altay ve Altınordu'nun buraya geçmesiyle Bornova'ya taşınacak.
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 19 Eylül'de başlayacağı açıklanan yeni sezonun koronavirüs pandemisi nedeniyle seyircisiz start alması, ardından salgının gidişatına göre tribünlere ilk etapta kısıtlamalı olarak taraftar alınması bekleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ak Parti'li Sürekli: Şemikler'deki imar planı değişikliğine dava açacağız
Sonraki Haber Pamirtan ailesine anne acısı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?