ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka iki genç transfer edecek

Karşıyaka iki genç transfer edecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka iki genç transfer edecek

Nevşehir'de düzenlenen U18 Türkiye Şampiyonası'nda Muzaffer Uğur Spor Kulübü'nün iki futbolcusu Karşıyaka'ya transfer olacak.

Karşıyaka Spor Kulübü izleme ekipleri tarafından beğenilen Muzaffer Uğur Spor Kulübü kaptanı 2007 doğumlu Furkan Talay ve 2006 doğumlu Muhammet Ali Bilmez’i transfer etmek için çalışmalara başladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı Muzaffer Uğur; "Nevşehir’de düzenlenen U18 Türkiye Şampiyonasında kaptanlarımızdan Furkan Talay (2007) , Muhammet Ali Bilmez (2006) verdikleri mücadeleden, sergiledikleri karakterden, sahada gösterdikleri oyundan ve azimden dolayı Karşıyaka SK scout ekipleri tarafından beğenilmiş ve transfer görüşmelerine başlanmıştır. Transfer görüşmelerini en kısa zamanda tamamlayıp oyuncularımızın daha iyi yerlerde olması dileğiyle. Karaman’ın çocukları için savaşmaya devam. Bizim çocukları İzlemeye devam edin Karaman’ın çocukları her yerde" şeklinde konuştu.

karamaninsesi.com

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da çocuğa cinsel istismarda bulunan sanığa 20 yıl hapis
Sonraki Haber Başkan Ünsal: Emeğin gücüyle geleceği inşa edeceğiz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?