ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka grubunun en fazla gol atan takımı

Karşıyaka grubunun en fazla gol atan takımı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka grubunun en fazla gol atan takımı

Son 5 maça 42 puanla dördüncü basamakta giren Karşıyaka bu sezon zirve hedefinin gerisinde kalsa da grupta en skorer takım olmayı başardı.

Yeşil-kırmızılılar çıktığı 23 maçta 42 kez ağları sarstı. Karşıyakanın ileri uçtaki performasına en çok yaklaşan takım 38 golle lider Batman Petrolspor oldu. Karşıyaka'da grupta krallık yarışında da zirvede olan sol kanat Enes Nalbantoğlu 10 gol kaydetti. 17 Şubattaki Batman Petrolspor maçında çapraz bağlarından sakatlanıp ameliyat olarak sezonu kapatan santrfor Yasin Ozan ise 9 gol attı. Fatih Taşdelenin 6, sakatlığı nedeniyle son haftalarda görev yapmayan Cenk Ahmetin 4 golü bulunuyor.

Sezon başında kadrosundaki 4 santrfordan Yasinin sakatlanması, Emre Gemicinin satılması, Adem Büyük'ün de kadrodan elenmesiyle yalnız Fatih Taşdelen kalan, buna rağmen grubun en skorer takımı olmayı başaran Karşıyaka, son 3 maçtır suskun kalan Fatihe kalan haftalar öncesi terapi uyguluyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Tugay'ın ilk ziyareti Zübeyde Hanım'a
Sonraki Haber Duman: Benim kavgam da Buca, sevdam da Buca

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?