ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka gol atamıyor...

Karşıyaka gol atamıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka gol atamıyor...

TFF 3. Lig 2.Grup'ta 31 Ağustos Cumartesi günü karşı karşıya geleceği Büyükçekmece Tepecik deplasmanıyla sezona başlayacak olan Karşıyaka, oynadığı 7 hazırlık maçının 4'ünde ağları sarsamadı.

Kaf-Kaf, 7 maçta 5 gol atıp kalesinde 6 gol gördü. Nazilli Belediyespor, Muğlaspor, Menemenspor ve Şagadam maçlarında gol atamayan Karşıyaka, Kastamonuspor'u 2-1'lik skorla geçti. Menemenspor'a 1-0, Somaspor'a da 3-2 yenilen İzmir ekibi Yozgatspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşıyaka'da hazırlık döneminde Hakan Kuş (2), Arif, Namık Barış ve Görkem gol atan isimler oldu. Yeşil-kırmızılılar, son hazırlık maçını ise Cuma günü Torbalıspor'la oynayacak.

Karşıyaka'da sözleşmesi bittikten sonra yeni teklif götürülmeyen Onur Kıntaş, 2'nci Lig ekibi Gümüşhanespor'la anlaştı. Yeşil-kırmızılılarda altyapıdan yetişen ve 2013 yılından bu yana A takımda forma giyen Onur, yeni takımının Erzurum kampına katıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yamanlar halkı klasik müzikle buluştu
Sonraki Haber Üniversiteli gençleri Başkan Soyer karşıladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?