ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, Esenler Erokspor'u konuk ediyor

Karşıyaka, Esenler Erokspor'u konuk ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, Esenler Erokspor'u konuk ediyor

TFF 3.Lig 3.Grup'ta ikinci yarının ilk haftasında Karşıyaka, bugün Esenler Erokspor'u konuk edecek.

Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'ndaki karşılaşmanın başlama düdüğü saat 13.00'te çalacak. Bilet fiyatları öğrenci 10, maraton 20, numaralı 30, VIP tribün 50 TL olarak belirlendi. Karşıyaka Belediyesi, mücadeleyi izlemek isteyen taraftarlar için Karşıyaka İskele'den Bornova Doğanlar'daki stada ücretsiz 6 otobüs kaldıracak.

Ligin ilk yarısında umduğunu bulamayıp devre arasında kadrosunda operasyon yapan Kaf-Kaf, transfer yasağını yine geçici olarak kaldırarak şimdiye kadar Çaykur Rizespor'dan santrfor Can Muhammet Vural, Çorum FK'dan ofansif orta saha Kerem Pala, Pazarspor'dan ön libero Fatih Ergen ve Yomraspor'dan santrfor Fatih Taşdelen olmak üzere 4 takviye yaptı. Oynadığı 7 maçta hiç yenemediği rakibini bu kez mağlup ederek devreye iyi başlamak isteyen Karşıyaka, yenilerini de kadroya alacak. 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Aile Hekimleri Derneği'nden sert tepki
Sonraki Haber Bostanlısporlu Sahra Masa Tenisinde şampiyon

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?