ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Erkan Sözeri ile anlaştı

Karşıyaka Erkan Sözeri ile anlaştı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Erkan Sözeri ile anlaştı

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Karşıyaka'da yönetim devre arasına girer girmez teknik heyette değişiklik yaptı.

Recep Umut ile yollarını ayıran Kaf-Kaf, takımı geçen sezon 3. Lig ekibi Iğdır FK'da şampiyonluk yaşayan Erkan Sözeri'yi getirdi. Türk futbolunda önemli kulüplerde futbolcu olarak forma giyen ve teknik heyet kariyerinde önemli başarıla imza atan Erkan Sözeri, Karşıyaka'ya başarılı olmak için geldiğini belirtti.
Karşıyaka'dan kendisine gelen teklifi hiç düşünmeden kabul ettiğini belirten deneyimli teknik adam Erkan Sözeri, "Karşıyaka çok büyük bir camia. Teklif gelince hiç düşünmeden kabul ettim. Kariyerimde ikinci kez 3. Lig'de görev yapacağım. Geçen sezon 3. Lig'de Iğdır FK'da çalıştık ve şampiyon olduk. Iğdır'da 26 yıllık şampiyonluk hasretine son verdik. Orada yaşadığım haz ve coşku beni çok etkiledi. Aynı başarıyı Karşıyaka gibi büyük bir camiada kucaklamaya geldik. Bunu başaracağımıza inancımız tam. Bu camiada başka hiç bir başarı kimseyi tatmin etmez. Taraftar, yönetim ve takım olarak bir aile olacağız ve hedefe ulaşacağız" dedi.
Uzun yıllardır İzmir'de yaşayan Erkan Sözeri, Karşıyaka'nın kesinlikle bu lige yakışmadığının altını çizdi. Yeşil-kırmızılı ekibin yeni teknik patronu, "Karşıyaka'nın Türk futbolundaki yerini çok iyi biliyoruz. Bu lige kesinlikle yakışmıyor daha üst liglerde olmadı. O hedefe ulaşmak için çalışacağız" diye konuştu.
Karşıyaka'yı hedefe taşıyacak transferleri yapacaklarını belirten Erkan Sözeri, "Başkanımız Azat Yeşil ile yaptığımız görüşmelerde takımı hedefe taşıyacak oyuncuların alınmasında ortak bir karar aldı. Yardımcılarım Karşıyaka'yı yakından takip ediyordu. Kulüpte yakından tanıdığım Emre Güsar ve Korhan Özen'de de gerekli görüşleri alacağız. Takviye yapmak için transfer yapmayacağız. Takımı hedefe taşıyacak nokta transferler gerçekleştireceğiz. En kısa süre içinde gerekli adımlar atılacak' ifadelerini kullandı.
Karşıyaka arması altında olan tüm oyuncuların ne kadar büyük bir camianın içinde olduğunun farkında olması gerektiğini belirten Erkan Sözeri, "Bu formayı giyen tüm oyuncularımıza ne kadar büyük bir camia ve aile içinde olduğunu hissettireceğiz. Zaten bu kulüpteki herkes bunun farkındadır. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızda bu bilinçle aramıza katılacak. İkinci yarıya büyük bir coşkuyla başlayıp, şampiyonluğa ulaşmak için çok çalışacağız" dedi.
Görkem Türkyılmaz (Yenigün Gazetesi)

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Recep Umut ile yollarını ayırdı
Sonraki Haber Erkan Sözeri sezon sonuna kadar...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?