ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka büyük fırsatı tepti

Karşıyaka büyük fırsatı tepti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka büyük fırsatı tepti

En yakın rakibi 52 Orduspor'a tek golle yenilerek ağır yara alan Karşıyaka üçüncü sıraya geriledi.

Hafta içinde Çatalcaspor'u yenen ve lider Yeni Mersin İdmanyurdu'yla arasındaki farkı 5 puana indirerek ikinci sıraya tırmanan Kaf-Kaf, Ordu deplasmanında kaybetti. İzmir temsilcisi, 1-0'lık mağlubiyetle hem puan tablosundaki yerini rakibine kaptırdı, hem de zirvenin yine 8 puan gerisine düştü. Grupta Karşıyaka'nın haftaya ağırlayacağı Yeni Mersin İdmanyurdu, 2-0'lık Eskişehirspor galibiyetiyle puanını 34 yaparken, 52 Orduspor 29 puana ulaştı. Kaf- Kaf ise 26 puanla rakiplerinin gerisinde kaldı.

Yeşil-kırmızılılarda taraftarlar sosyal medyada teknik direktör Erman Güracar'ı yine istifaya davet etti. Karşıyakalılar, teknik direktör tercihleri nedeniyle yönetime de tepki gösterdi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kızılay çadırına müdürlerden destek
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'nın gençleri Anadolu Efes'i elinden kaçırdı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?