ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Belediyespor'dan basketbol açıklaması

Karşıyaka Belediyespor'dan basketbol açıklaması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyespor'dan basketbol açıklaması

Karşıyaka Belediyespor, basketbol takımıyla ilgili olarak açıklama yayınladı. Açıklama şöyle:

"Karşıyaka Belediyespor Derneği bu sezon öncesinde aldığı kararla tüm profesyonel faaliyetlerden çekilmiştir. Ancak spor Okulu niteliğinde faaliyetlerle özellikle Karşıyaka’lı çocuklar ve gençlerimizin her branşta başarılı sporcular olarak yetişmesine katkıda bulunmaya devam edecektir. Bu çerçevede bu yıl genç bir basketbol takımı da oluşturulmasına karar verilmiştir. Profesyonel herhangi bir hedef gütmeyen, amacı tamamen genç basketbolcuların yetişmesine katkıda bulunmak olan bu takıma deneyimli basketbol adamı Mete Babaoğlu hocalık ve yöneticilik yapacaktır.
Karşıyaka Belediye Spor Kulübümüz tüm branşlardaki faaliyetlerinde KARŞIYAKA Spor Kulübümüz ile dayanışma içerisinde olmayı amaçlamaya devam edecektir. Bazı gerçek dışı iddialar üzerine bu açıklamayı yapma zorunluluğu hissedilmiştir. Durumu saygı ile Karşıyaka halkı ve spor camiamızın bilgisine sunarız.
Karşıyaka Belediyespor Yönetimi"

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Efes Selçuk sokakları bisikletliler için kapatıldı
Sonraki Haber Doktorun boğazını kesen saldırgana 20 yıl hapis

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


MELEK KORNADO MELEK KORNADO 24.09.2020

helal olsun akıllı , gercek KSK sevdası .

yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?