ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Belediyespor turu 3. maça taşıdı

Karşıyaka Belediyespor turu 3. maça taşıdı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyespor turu 3. maça taşıdı

Türkiye Basketbol 2. Ligi Play Off Eleme Turunda Karşıyaka Belediyespor Bandırma Bordo RS’yi son periyottaki harika oyunuyla yenerek tur şansını 3. Maça taşıdı.

Karşıyaka Belediyesi 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı 82-76 kazanan Karşıyaka Belediyespor, ilk maçı Bandırma’da 81-61 kaybetmişti.
Bordo RS karşısında ilk üç seti geride oynayan Karşıyaka Belediyespor, birinci periyodun sonunda 21-19 gerideydi. İlk yarıyı da 47-42 yenik tamamlayan Karşıyaka Belediyespor, 3.periyotta rakibini yakalayamadı. Periyot sonunda konuk Bandırma ekibi 66-61 öndeydi.
Son periyotta harika bir oyun oynayan ve savunmasını sertleştiren Karşıyaka bu setteki 21-10’luk üstünlükle maçı 82-76 kazanarak, turu 3. Maça taşıdı.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Memleket Partisi adayı Ergin, Balkan Göçmenlerini ziyaret etti
Sonraki Haber İsmail Çiftçioğlu: Yüzler gülecek...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?