ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Belediyespor 46 fark yedi!..

Karşıyaka Belediyespor 46 fark yedi!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyespor 46 fark yedi!..

Türkiye Basketbol 2. Ligi D Grubunda mücadele eden Karşıyaka Belediyespor, Sakarya deplasmanında Sakarya Büyükşehir Belediyespor'dan 46 fark yedi...

Sakarya Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada Karşıyaka Belediyespor rakibine ilk yarıda kafa tutabildi, 2. yarıda ise sadece 17 sayı bularak maçı farklı skorla kaybetti.
Maça iyi başlayan ancak ilk periyodu 5 sayı ile geride (26-21) kapatan Karşıyaka ekibi karşısında ev sahibi Sakarya ilk yarıyı 46-34 önde tamamladı. 
İkinci yarıda da üstün bir oyun sergileyen Sakarya Büyükşehir Belediyespor 3. çeyrekte Karşıyaka Belediyespor'a 8 sayı şansı verdi. Çeyrek sonunda skor 76-42 oldu. Son periyotta da Karşıyaka Belediyespor sayı bulmakta güçlük çekti ve 9 sayı daha bulup maçtan 97-51 geride ayrıldı.
Karşıyaka Belediyespor'un en skorer ismi 24 sayı kaydeden Demircan Demir oldu.
11. hafta sonunda Karşıyaka Belediyespor 4 galibiyet, 7 yenilgi ile sondan 3. sırada kaldı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Spor Kulübü’dür…
Sonraki Haber Dikili'de yarıyıl tatilinde çocuklar unutulmadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?