ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği'nden açıklama

Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği'nden açıklama

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği'nden açıklama

Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpler Derneği Başkanı Nevzat Altınkalp ve Başkan Yardımcısı Metin Acaroğlu yaptığı açıklama ile 2. Amatör Lig ekiplerin sorunlarını yayınladığı duyuru ile açıkladı ve tüm kurumları desteğe davet etti

Yapılan açıklama şöyle:

" 11 Mart 2020 tarihinden itibaren ülkemizde ve tüm dünyayı saran Covid-19 hastalığı nedeniyle İzmir’de başlamış olan 2.AMATÖR KÜME U-19 ve 2.AMATÖR KÜME A TAKIM ligleri maçlar devam ederken TFF AMATÖR İŞLER KURULU’nun almış olduğu karar neticesinde iptal olmuştu. 
Aylar öncesinden bu ligler için hazırlanan U-19 ve A Takımlarımız ciddi boyutta ligler için masraflar yapmışlardır.(lige katılım-antrenör sözleşme-lisans aktarma bedelleri-antrenör ücretleri-servis ücretleri- su-malzeme ücretleri gibi hatırı sayılır masraflar yapıldı.)
Bu nedenle; alınan bu kararın İzmir Futbol İl temsilcisi ve İzmir ASKF Başkanı ve yönetim kurulu tarafından tekrar gözden geçirilmesini mağdur olan takımlarımızın mücbir sebeplerden dolayı oluşan bu mağduriyetlerinin giderilmesi alınan kararların iptali konusunun TASKK’a bildirilmesi ve bu konuda Derneğimiz üyesi 7 takımın ve diğer mağdur 2.Amatör küme takımları ile birlikte mağduriyetlerinin giderilmesini talep etmekteyiz.
KARŞIYAKA AMATÖR FUTBOL KÜLÜPLERİ DERNEĞİ OLARAK 2.AMATÖR KÜMEDE mağdur olan takımlarımızı mağduriyetlerinin giderilmesi konusunda destekliyoruz.
KAMUOYUNUN BİLGİSİNE SUNULUR.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ufuk Sarıca şampiyonluk konvoyunu unutamıyor...
Sonraki Haber İzmir’de ilk ''Sıfır Atık Belgesi'' Karşıyaka’nın

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?