ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka 2-0 öne geçtiği maçı 3-2 kaybetti...

Karşıyaka 2-0 öne geçtiği maçı 3-2 kaybetti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka 2-0 öne geçtiği maçı 3-2 kaybetti...

Elazığ deplasmanında 2-0 öne geçen Karşıyaka, rakibine 3-2 yenilmekten kurtulamadı. Lider Batman ve Turgutlu’nun puan kaybettiği haftada büyük bir avantajı da yitirmiş oldu.

Karşıyaka 9. dakikada Hakan Erçelik ve 15. dakikada Sefa Küpeli'nin golleriyle 2-0 öne geçti. 31. dakikada Çağrı Yasak, 76. dakikada Beykan Şimşek ve 79. dakikada Mesut Saray'ın golleriyle Elazığspor 3-2 öne geçti ve mücadeleyi de 3-2 kazandı. 
Karşıyaka, 2-0 öne geçtiği maçı 3-2 kaybederek büyük şok yaşadı. 
Bu galibiyetle Elazığspor puanını 39’a çıkararak Karşıyaka ile eşitledi. 
Hakemler: Efe Tanrıverdi, Ali Etlikci, Adem Mazlum
Elazığspor: Hakan Canbazoğlu, Burak Yamaç, Hasan Ekici (57 Burhan), Çağrı Yağız Yasak, Berşan Yavuzay, Metin Peker, Fatih Kıran (71 Mesut), Yağızcan Erdem, Mikail Koçak, Beykan Şimşek (90 Mehmet Eksik), Bahattin Köse (90 Murat)
Karşıyaka: Haydar Yılmaz, Erdem Gökçe (64 Bilal), Ferdi Burgaz, Erdinç Çepoğlu (90 Ömer Alper), Alpay Koldaş, Fatih Taşdelen, Enes Nalbantoğlu (90 Dursun Batuhan), Hakan Erçelik (84 Mustafa), Sefa Küpeli, İsmail Güner, Barış Sağır (90 Arda)
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hafızoğlu kadın seçmenlerden oy istedi
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka evinde hata yapmadı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?