ANA SAYFA > SPOR > Karace: Karşıyaka'da hiç bir sorun yok. Şevkimizi kırmayın!..

Karace: Karşıyaka'da hiç bir sorun yok. Şevkimizi kırmayın!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karace: Karşıyaka'da hiç bir sorun yok. Şevkimizi kırmayın!..

Karşıyaka Spor Kulübü, mali işlerden sorumlu asbaşkanı Cenk Karace, kulübün içinde bulunduğu maddi konular hakkında bilgi verdi.

 Karace, “Maddi olarak sorun yok. Ödemeler tıkır tıkır yapılıyor. Yönetim kurulunun şevkini kırmaya çalışmasınlar” dediKarşıyaka’da yapılandırılmış olan vergi ve SGK borçlarının 6. taksitlerinin ödenmemesinin duyulması geçtiğimiz büyük şaşkınlık yaratmıştı. Yeşil-kırmızılı kulübün Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkanı Cenk Karace, kamu ve borçları ve kulübün maddi tablosu hakkında önemli açıklamalar yaptı. 
Başta kamu ve personel ödemeleri olmakla beraber kulüpte hiçbir maddi ve ödeme sorunu yaşanmadığının altını çizen Cenk Karace, “Maddi olarak tüm ödemeler yapılıyor. Mevcut kadromuz ve personellerimizin maaşları zamanında yatıyor. Yapılandırılmış kamu borçları konusunda da hiçbir sorun yok. Birkaç günlük gecikmeler olabilir ancak yapılanma bozulması asla söz konusu değil. Kendi dönemimiz dışında geçmişten gelen seyahat, güvenlik, konaklama, icra ve işten çıkarılan personellerinde de kıdem tazminatlarını ödüyoruz” dedi. Göreve geldikleri günden itibaren yönetim kurulu olarak 100 milyon TL’ye yakın ödeme yaptıklarını belirten Karşıyaka Spor Kulübü Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkanı Cenk Karace, “Yapılan tüm ödemeler yönetim kurulunun cebinden verip hibe ettiği paralar ve sponsorluk geliri ile oluşturulan kaynaklardan oluştu. Kulübün kamu borçları üzerinden algı yapanlar çok yanlış yapıyor. Bu Karşıyaka düşmanlığıdır. Yönetim kurulunda kimsenin derdi yok. Herkes verdiği parayı hibe ediyor. Cebinden vermese bile gidip sponsor buluyor. Karşıyaka Spor Kulübü’nün maddi olarak hiçbir sıkıntısı yok. Bu çıkan söylentilerle yönetimin kurulumuzun şevkini kırmaya çalışıyorlar. Biz kulübümüzü en iyi seviyelere çıkarmak için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.önetim kurulundaki arkadaşlarını bir sorun yaşayıp yaşamadıklarını da sorduğunu belirten Cenk Karace, “Yönetimdeki arkadaşlarımızın hepsine derdi olan var mı diye sordum. Kimse bir şey söylemedi. Biz yönetim kurulu olarak gelecekte kulübümüzü önemli yerlere getirmek için çaba sarf ediyoruz. 350 milyon TL’lik bir gider var, 0 TL gelir var. Bunu organize etmek için çalışıyoruz. Kulübümüzde sorun yok. Şevkimizi kırmadan devam edeceğiz. Bize destek olsunlar yeter. Futbolda devre arası geliyor. Takımızın başarılı olması için gereken takviyelerde yapılacak. Kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.
İzmir ilk kurulan Karşıyaka Spor Kulübü’nün stadına kavuşması için yoğun bir çaba içinde olduklarını belirten Cenk Karace, “Karşıyaka Yalı’daki stadyum için temaslarımız sürüyor. Artık bu stadyum yapılmalı. Biz zaman kaybetmek istemiyoruz. Yönetim olarak, demir ve çimento verilsin biz yapmaya hazır olduğumuzu söyledik. Kulübümüzün kendisine yakışan stadyuma kavuşması için tüm kurumlarla görüşüyoruz. Yönetim olarak Karşıyaka Stadı için her şeyi yapmaya hazırız” dedi.
Kaynak: Görkem Türkyılmaz (Yenigün Gazetesi)

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden KSK Yelken'e destek
Sonraki Haber ''Dünya Karşıyakalılar Günü''ne özel program

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?