ANA SAYFA > SPOR > Kaleci Erdoğan, sosyal medyada taraftarlarla buluştu

Kaleci Erdoğan, sosyal medyada taraftarlarla buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaleci Erdoğan, sosyal medyada taraftarlarla buluştu

Karşıyaka'da kaleci Erdoğan Acar, sosyal medya üzerinden taraftarla buluştu.

Yeşil-kırmızılı ekibin başarılı file bekçisi, soru-cevap etkinliği kapsamında kulübün sosyal medya hesaplarını yönetti. Erdoğan'a takımla ilgili sorular soran yeşil-kırmızılılar cevaplarını direkt kulübün resmi sosyal medya hesapları üzerinden aldı. "Hesap bende, kahvemi aldım sorularınızı bekliyorum" mesajıyla Karşıyaka'nın resmi sayfalarından etkinliği başlatan file bekçisi 1 saat boyunca tüm sorulara yanıt verdi.

Erdoğan, maç öncesi batıl inançlarının olup olmadığıyla ilgili soruya başlama düdüğünden önce 3 kale direğine dokunduğunu söyledi. Futbol takımının sezon sonunda 2'nci Lig'e çıkma hedefiyle ilgili soruya, "Takım halinde çok inanıyoruz. Geçen sene bize tecrübe oldu. Bu sene hayalimizi gerçekleştireceğiz inşallah" diyen Erdoğan, antrenmanlardaki penaltı atışlarında kendisini en çok Cenk ve Doğukan'ın zorladığını belirtti. İdolünün A Milli Takım'ın eski yıldızı Rüştü Reçber olduğunu açıklayan genç kaleci, 5 sene içinde Süper Lig'de oynamayı hedeflediğini açıkladı. Erdoğan, salgın nedeniyle evlerinde çalıştıklarını ancak genç bir takım oldukları için lig yeniden başladığında çabuk form tutacaklarını dile getirdi.

Etkinlik sonunda 2 taraftar imzalı forma kazandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Acaba gerçek nedir?
Sonraki Haber Menderes’te tüm sokaklar dezenfekte edildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?