ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'ta kadroda değişiklik bekleniyor

Kaf Kaf'ta kadroda değişiklik bekleniyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ta kadroda değişiklik bekleniyor

TFF 3. Lig 2. Grup'ta oynadığı son üç maçta 1 puan kazanan ve zirve yarışında ağır bir yara alan Karşıyaka, 3 Şubat 2024 Pazar günü sahasında oynayacağı Silifke Belediyespor maçıyla kötü gidişi dur demek istiyor.

Kaf-Kaf'ta forvet Yasin Ozan'ın sezonu kapatması, kanat oyuncusu Şeref Özcan'ın ameliyat olması ve son 2 maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Cenk Ahmet Alkılıç'ın yokluğunda teknik heyet zorunlu olarak sistem değişikliğine gitmişti. Yeşil-kırmızılı ekip, Ergene Velimeşespor önünde 3-5-2 sistemiyle sahaya çıkmıştı.

Karşıyaka, deneyimli oyuncu Cenk Ahmet Alkılıç'ın forma giymediği maçlarda arzu ettiği sonuçları alamadı. Tedavisi sona eren ve takımı dönen Cenk Ahmet'in gelişiyle taktik formatın değişmesi bekleniyor. Cenk Ahmet'in Silifke maçında hücum bölgesinde görev yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. Cenk Ahmet'in 11'e monte olmasıyla Kaf-Kaf'ın sezon başından beri oynadığı dörtlü savunma hattına dönmesi bekleniyor. Bu sistemde sol bek Ferdi Burgaz ve sağ bek Erdem Gökçe'nin yeri garanti. Dörtlü savunmaya geçildiği takdirde Ergene Velimeşespor önünde savunma hattında görev yapan Alpay, İsmail ve Alper'den birini pazar günü yedek soyunması bekleniyor. Bu üçlüden kulübeye çekilecek ismin henüz belli olmadığı öğrenildi.

Yeşil-kırmızılı ekibin devre arasında Afyonspor'dan kadrosuna kattığı 10 numara pozisyonunda görev yapan Mehmet Alaeddinoğlu'nun pazar günü ilk 11'de forma giymesi bekleniyor. Ergene Velimeşespor maçında 46'ıncı dakikada oyuna Hakan Erçelik'in yerine dahil olan deneyimli oyuncunun takımın ofans gücüne önemli katkı sağladı. İç sahada oynanacak olan Silifke Belediyespor mücadelesinde Mehmet Alaeddinoğlu'nun ilk 11'de formaya yakın olması bekleniyor. Orta sahada Mehmet Aladdinoğlu ile takımın savunma yönüne destek verecek isimler arasındaki forma rekabetine kimin görev yapacağı merakla bekleniyor.

Karşıyaka topladığı 36 puanla ligde 4'üncü sırada yer alıyor. Pazar günü konuk edeceği Silifke Belediyespor ise 24 puanla 8'inci basamakta yer alıyor. Silifke temsilcisi geçtiğimiz hafta sahasında zirve yarışı veren Elazığspor ile 2-2 berabere kaldı. Sezonun ilk yarısında Silifke'de oynanan maçta Karşıyaka rakibine uzatma dakikalarda yediği golle 2-1 mağlup olmuştu. Silifke Belediyespor'a ise üç puanı getiren golü Karşıyaka'nın alt yapısında yetişen ve A Takım'da uzun yıllar forma giyen takım kaptanlığını yakan stoper Cenk Özbey atmıştı. Yeşil-kırmızılı ekip sezonun ilk yarısında mağlup olduğu rakibini taraftarı önünde yenip rövanşı almak istiyor.

Yenigün

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hafızoğlu esnafları dolaşmaya devam ediyor
Sonraki Haber İZBAN'a yeni iki istasyon için son ihale 6 Mart’ta

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?