ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'ın hücum hattı güçleniyor

Kaf Kaf'ın hücum hattı güçleniyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ın hücum hattı güçleniyor

Son haftalarda santrfor Fatih Taşdelen ve sol kanat Enes Nalbantoğlu'nun attığı gollerle zirve yarışını sürdüren Karşıyaka'da hücum hattında görev yapan diğer oyuncuların takıma dönmesi keyifleri yerine getirdi.

Sakatlıktan çıkan forvet arkası Mehmet Alaeddinoğlu 1 ay ara verdikten sonra son 2 maçta oyuna sonradan girdi. Son olarak iç sahada 6-0'lık zaferle sonuçlanan Efeler 09 SFK maçında 74'üncü dakikada oyuna alınıp, 82'nci dakikada yeşil-kırmızılı formayla ilk golünü atan Mehmet, teknik ekibin yüzünü güldürdü. Karşıyaka'da Mehmet gibi 1 ay sonra sahalara dönen ve Efeler maçında 74'üncü dakikada oyuna giren takımın gol umutlarından sağ kanat Cenk Ahmet'in giderek eski formuna döndüğü ifade edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı çocuklardan 23 Nisan’a özel Atatürk mozaiği
Sonraki Haber Çamdibi müzisyenlerinden mini konser

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?