ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'ın gözü kongrede

Kaf Kaf'ın gözü kongrede

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ın gözü kongrede

Karşıyaka Spor Kulübü'nde gözler 1 Haziran'da yapılacak genel kurula çevrildi. Genel kurula kısa bir süre yeşil-kırmızılı camiada henüz adaylığını açıklayan bir isim çıkmadı. Kaf-Kaf'ta mevcut kulüp Başkanı İlker Ergüllü'nün adaylığı hakkında önümüzdeki günlerde detaylı bir açıklama yapması bekleniyor.

Karşıyaka'da sezonun son bölümünde görev yapan teknik direktör Erkan Sözeri ile yola devam edilmeyeceğine kesin gözüyle bakılıyor. Kaf-Kaf'ta görev gelecek yeni yönetimin, 7 sezondur 3. Lig'de olan futbol takımını direkt 2. Lig'e taşıyacak bir kadro kurması bekleniyor. Taraftar yeni sezonda güçlü ve iddialı bir ekibi sahada görmek istiyor. Görev gelecek ekibin öncelikle KSK'yi hedefe taşıyacak bir teknik direktör ile anlaşma sağlayıp ardından takviye çalışmalarına başlaması bekleniyor. Geçen sezon başında genel kurul süreci yaşandığı için transfer çalışmalarında bazı aksaklıklar olmuştu.

Karşıyaka'da kiralık gelen ve sözleşmesi biten oyuncularla vedalaştı. İzmir ekibinde, Adnan Emir, Alpay Koldaş, Cenk Ahmet, Emre Can Heptazeler, Enes Nalbantoğlu, Ferdi Burgaz, Hakan Erçelik, Hasan, İsmail, Mustafa Durgun, Ömer Alper, Sefa Yılmaz ve forvet Yasin Ozan'ın sözleşmeleri sürüyor. Ancak yeni gelecek yönetim ve teknik heyetle birlikte bu isimlerin arasından da bazı isimlerle ayrılıkların yaşanması bekleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de Sıla rüzgarı esti
Sonraki Haber Karşıyaka Stadı yapılsa da yapılmasa da tarihte yerini alacak!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?