ANA SAYFA > SPOR > Kadınlarımıza çağrı: Gelin futbol oynayalım

Kadınlarımıza çağrı: Gelin futbol oynayalım

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kadınlarımıza çağrı: Gelin futbol oynayalım

Bostanlıspor ile Karşıyaka Starlarının ortak projesi olan “Karşıyakalı kadınlar da futbol oynar” projesinde ilk kayıt yaptıran 14 yaşındaki Yudum Atak ve Selin Cincioğlu'dan genç kızlarımıza çağrı: “Gelin birlikte futbol oynayalım…”

Bostanlıspor’da uzun yıllar futbol oynayan ve takım kaptanlığı yaptıktan sonra antrenörlük belgesini alarak A Takımda yardımcı antrenörlüğe de başlayan Bostanlıspor Kadın futbol Takımı antrenörü Tolga Aktan, “ilk oyuncularımız geldi ve biz çalışmalarımıza başladık. İlk kayıt yaptıran Yudum ve Selin gerçekten futbol yetenekleri olan gençlerimiz. Şu halleriyle bile amatör liglerde erkeklerle boy ölçüşürler. Biz de içinde futbol oynama aşkı olan ve yeteneğine güvenen tüm genç kadınlarımızı Bostanlıspor ile Karşıyaka Starları ortak projesi olan kadın futbol takımımıza davet ediyoruz” dedi. 
Bostanlıspor ve Karşıyaka Starları Kulübü’nün başkan yardımcısı İlkay Özçelik, şu açıklamayı yaptı:
“Karşıyaka’da BESEM’den sonra Bostanlıspor veya Karşıyaka Starları olarak lige katılacak 2. kadın takımımız olacak. Çalışmalarımıza büyük bir ciddiyetle başladık. Kendi yetiştirdiğimiz oyuncularla 3. Lige katılmayı düşünüyor ve tüm kadınlarımızı futbol oynamaya davet ediyoruz. Bize 0 544 7 35 1912 numaralı telefondan ulaşabilirler. İçinde futbol oynama isteği ve yeteneği olanları bekliyoruz. Çalışmalarımız cumartesi günü saat 10.00’da Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesislerinde.” 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kent’te Sanat Söyleşileri’nde mikrofon akademisyenlerdeydi
Sonraki Haber Babalar Günü Kutlu Olsun

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?