ANA SAYFA > SPOR > İZVAK'ta yeni yönetim görev dağılımı yapıldı

İZVAK'ta yeni yönetim görev dağılımı yapıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZVAK'ta yeni yönetim görev dağılımı yapıldı

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) genel kurulunda oy birliği ile üç yıllığına tekrar göreve getirilen Ali Erten başkanlığındaki yönetim, ilk toplantısında görev bölümü yaptı.

Toplantıda yönetim içinde çalışma grupları da oluşturuldu. İZVAK Başkanı Ali Erten "yeni seçilen yönetim kurulu olarak ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Önümüzdeki 3 yıl için görev paylaşımlarımızı yaptık. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla daha da güçlendik. Yeni bir heyecan ve motivasyonla, İzmir’imize ve şanlı kulüplerimize hizmet etmekten onur duyacağız. Destek veren, katkı koyan herkese teşekkür ederiz" dedi.

Görev dağılımı ve çalışma grupları şu şekilde:

Ali Erten - Yönetim Kurulu Başkanı, Talat Papatya - Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Ercan Kokmaz - Başkan Yardımcısı (İdari ve Sosyal İşler), Fatih Tanfer - Başkan Yardımcısı (Kulüpler ve Sportif İşler), Av.Erdem Meço - Genel Sekreter, Turhan Gürsel Urhan - Sayman.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı antrenör Gençoğlu 3.takımını üst lige çıkardı
Sonraki Haber Önal: Her mahallemize adil ve eşit hizmet gidecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?