ANA SAYFA > SPOR > İlker Ergüllü'nün listesi hazır...

İlker Ergüllü'nün listesi hazır...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İlker Ergüllü'nün listesi hazır...

Karşıyaka'da 1 Haziran Cumartesi günü yapılacak seçimli olağan genel kurula tek aday olarak girmeye hazırlanan İlker Ergüllü, yönetim listesini de belirledi.

Geçen sezon olağanüstü kongrede asbaşkan olarak yönetimde görev alıp şubat ayında yönetimin içinden başkanlığa getirilen Ergüllü, ilk kez kendi ekibiyle göreve gelmek için çalışmalarını sürdürürken A takımını da belirledi.

İlker Ergüllü'nün geniş listesinde mevcut yönetimden Mustafa Karabağlı, Gökhan Şensan, İlker Akpınar, Bülent Kural, Rıdvan Gürgönül, Sertaç İnamlık, Berrin Baysak'ın yanı sıra Eski Başkan Turgay Büyükkarcı döneminde de yönetimde olan Mehmet Yaya, Kazım Türk, Yaşar Holding'i temsilen yine Büyükkarcı yönetimine de giren Levent Dağhan, mevcut şube başkanı olan Mustafa Taşova'nın oğlu Metehan Taşova, basketbol altyapı başkanı olan Hatice Özalp gibi isimlerin yer alacağı öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'da Jaylon Brown sevinci
Sonraki Haber Başkan Tugay’ın gündemi Selçuk

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?