ANA SAYFA > SPOR > İlçe Spor Müdüründen, belediye spor müdürüne ziyaret

İlçe Spor Müdüründen, belediye spor müdürüne ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İlçe Spor Müdüründen, belediye spor müdürüne ziyaret

Karşıyaka İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Musa Yelek, Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğüne nezaket ziyaretinde bulundu ve yeni müdür Berkhan Alptekinî kutladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi'nde spor müdürlüğü görevindeyken, Karşıyaka Spor İşleri Müdürlüğüne atanan Berkhan Alptekin'i Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda bulunan Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü makamında ziyaret ederek kutlayan Karşıyaka Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Musa Yelek, genç meslektaşına başarılar diledi.
Musa Yelek "Hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunu ve fikir alış verişi yaptıklarını ifade ederek, "Karşıyaka'da spor adına güzel işlere imza atacağız" dedi: 
Karşıyaka Spor İşleri Müdürü  Berkhan Alptekin de İlçe Spor Müdürünün ziyaretinden son derece mutlu olduğunu ifade ederek, "Musa Müdürümün nazik davranışından dolayı kendisine teşekkür ederim" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yassıtepe Höyüğü’nde çok özel bir deneyim
Sonraki Haber İzban Alaybey istasyonunda intihar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?