ANA SAYFA > SPOR > Gol Kralı, Muhtar Coşkun Zenginer'i ziyaret etti

Gol Kralı, Muhtar Coşkun Zenginer'i ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gol Kralı, Muhtar Coşkun Zenginer'i ziyaret etti

Türk Futbolunun unutulmaz futbolcularından, gol kralı Osman Arpacıoğlu Donanmacı Mahallesinin muhtarı, eski hakemlerden ve eski gözlemci eğitmeni Coşkun Zenginer'i ziyaret etti.

Mersin İdmanyurdu'nda parlayan ve ardından da Fenerbahçe'de harikalar yaratan, adı "Bay Gol"e çıkan gol kralı Osman Arpacıoğlu'nun ziyaretinden son derece mutlu olan muhtar Coşkun Zenginer, "Sürpriz oldu. Ama son derece gururlandım. Onere oldum. Keyifli bir sohbeti sosyal mesafe kuralına uyarak ettik" dedi.

Osman Arpacıoğlu kimdir?
Osman Arpacıoğlu (5 Ocak 1947, Ankara), Türk eski millî futbolcu ve spor yazarı.
Futbol yaşamına 1963'te Samsun Akınspor'da başladı. Daha sonra sırasıyla Samsun Yolspor, Hacettepe, Mersin İdman Yurdu , Fenerbahçe ve Balıkesirspor formalarını giydi. Mersin İdman Yurdu'nda parladıktan sonra, 1971'de Fenerbahçe'ye transfer oldu. 6 sezon boyunca formasını giydiği Fenerbahçe'nin 2 lig şampiyonluğu (1974, 1975), 1 Türkiye Kupası (1974), 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası (1975) ve 1 Başbakanlık Kupası (1973) kazanan kadrolarında yer aldı. 1973'te 16 golle gol kralı oldu. Osman Arpacıoğlu 1. Lig tarihinde oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbilerinde, Aykut Kocaman ve Elvir Bolić'ten sonra Galatasaray'a en çok gol atan 3. Fenerbahçeli futbolcudur (5 gol).
1974 yılında Nesrin Sipahi, Fecri Ebcioğlu, Ziya, Şükrü, Cemil, Emin Cankurtaran, Didi ve Yılmaz ile birlikte kulübün bilinen ilk marşı olan sözleri Fecri Ebcioğlu'na ait Yaşa Fenerbahçe'nin kaydında yer aldı.
1977 yılında transfer olduğu Balıkesirspor formasını 1977-78 ve 1978-79 sezonlarında giydi. 9 Haziran 1980 tarihinde oynanan Balıkesirspor - Fenerbahçe maçıyla futbola veda etti.
1968-1974 arasında 13 kez giydiği A Millî formayla 3 gol attı. 14 Şubat 1973'te oynanan Türkiye-Cezayir maçında, Türkiye millî futbol takımının tarihindeki 200. golünü attı. Hâlen spor yazarlığı yapmaktadır.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Dünya Bisiklet Günü’nde tandem bisiklet müjdesi
Sonraki Haber Karaburun RES’lere “artık tamam” diyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


MELEK KORNADO MELEK KORNADO 03.06.2020

NE BU KSK ILE ILGISI . KADIKOY DE KI MUHTAR I ZIYARET ETSIN . BOYLE SACMA HABERLERLE DOLDURMAYIN . BU SAYFAYI

yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?