ANA SAYFA > SPOR > Feyhan Yaşar KSK'yi ziyaret etti

Feyhan Yaşar KSK'yi ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Feyhan Yaşar KSK'yi ziyaret etti

Yaşar Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Feyhan Yaşar, bugün Karşıyaka Spor Kulübü'nün de bulunduğu Çiğli Selçuk Yaşar Spor Tesislerini gezdi.

Karşıyaka Spor Kulübü'nün ana sponsoru, basketbol takımına adını veren Pınar Süt'ün bağlı olduğu, Onursal Başkan Selçuk Yaşar büyük kızı, Yaşar Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Feyhan Yaşar, bugün Karşıyaka Spor Kulübü'nün de bulunduğu Çiğli Selçuk Yaşar Spor Tesislerini gezdi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı turgay Büyükkarcı ile birlikte futbol takımının antrenmanına da giden Feyhan Yaşar, kulübü gezdi, kupaları inceledi. 
Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Feyhan Yaşar'ın Selçuk Yaşar Spor Tesislerine gelmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli Belediyesi'nden miniklere ''Sosyal Mesafeli'' tiyatro
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'dan Avrupa'ya harika başlangıç

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?