ANA SAYFA > SPOR > Ersin Aka: Bu ortaya konan futbol kesinlikle yeterli değil

Ersin Aka: Bu ortaya konan futbol kesinlikle yeterli değil

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ersin Aka: Bu ortaya konan futbol kesinlikle yeterli değil

Deplasmanda geriye düştüğü maçta Batman Petrolspor'u 2-1 yenerek liderliği tekrar alan Karşıyaka'da Teknik direktör Ersin Aka, takımın performansından memnun olduğunu belirtti ve eksiklerini gidermek için çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Karşıyaka Teknik Direktörü Ersin Aka, "Ben yolun en başında söylediğim sözlerimin arkasındayım. Biz iyi bir takımız. Gün geçtikce daha da iyi olacağız. Batman Petrolspor kağıt üzerinde en ciddi rakiplerimizden biriydi" dedi.

Aka, "Geriye düştüğümüz maçta oyundan kopmadan önemli bir geri dönüşe imza atıp 3 puanı kazandık. Bu maçta 3 puandan daha önemli olan takımdaşlık adına önemli bir ivme yakaladık. Rakibimiz önünde kazandığımız maçta buda çok önemli. Biz iyi bir takımız. Turgutluspor önünde istediklerimizi sahaya tam olarak yansıtamayınca panik yaptık. Ancak Batman deplasmanında böye olmadı. İkinci yarı skoru alıp kazanmasını bildik" diye konuştu.

Halen eksiklerinin olduğunun da altını çizen Ersin Aka, "Bu ortaya konan futbol kesinlikle yeterli değil. Takım olarak birlike antrenman yapalı henüz 3 ay oldu. Bu süreçte ligde 5 maça çıktı. Skor almasını bildik. Ancak eksiklerimiz var ve bunları biliyoruz. Daha iyi olacağız ve onun için çalışmalarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Aka, son 2 haftadır takımdaki gribal enfeksiyon vakalarından yakınarak, Cenk Ahmet, Haydar, Barış, Ferdi, Fatih Taşdelen'in hasta hasta mücadele ettiğini vurguladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın bütçesi belli oldu...
Sonraki Haber Bayraklı Uluslararası Homeros Festivali’nden bir yıldız doğdu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?