ANA SAYFA > SPOR > Erkan Sözeri camiadan özür diledi...

Erkan Sözeri camiadan özür diledi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erkan Sözeri camiadan özür diledi...

Karşıyaka teknik direktörü Erkan Sözeri, Batman Petrolspor karşısında alınan 5-1'lik yenilgi sonrası camiadan özür dileyip, "Biz vazgeçmeyeceğiz, inşallah tekrar ayağa kalkacağız" dedi.

Grupta bitime 9 maç kala zirvenin gerisinde 35 puanla Play-Off hattında dördüncülüğe gerileyen Kaf-Kaf'ta teknik direktör Erkan Sözeri, "Büyük camiamızdan çok özür diliyoruz, çok mahcubuz" dedi. "Bize yakışmayan ağır bir mağlubiyet aldık" diyerek sözlerine devam eden Sözeri, "Oyun anlamında 35 dakika belki de sezonun en iyi oyununu oynadık. Yenik duruma düştükten sonra eşitliği yakalayıp galibiyet golünü ararken ummadığımız bir sonuç oldu. Kriz dönemleri olur, oyuncuların, takımların, kulüplerin kötü dönemleri olur ama tekrar ayağa kalkmamız lazım. Taraftarımızı, yönetimimizi tekrar yanımıza çekmemiz lazım. Bu da sportif başarıdan geçiyor. Biz vazgeçmeyeceğiz, inşallah tekrar ayağa kalkacağız. Ağır sakatlar verdik ama onlar için ve bu camia için mücadelemizi sürdürüp mahcubiyetimizi gidermek istiyoruz. Var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli Tramvayı ''Kırmızı'' ve ''Mavi'' hatla hizmette
Sonraki Haber Can Kardeşler Sebze Meyve Halk Pazarı yenilenen yüzü ile Karşıyakalıların hizmetine girdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?