ANA SAYFA > SPOR > Erkan Sözeri: Büyük bir mahcubiyet yaşıyoruz

Erkan Sözeri: Büyük bir mahcubiyet yaşıyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erkan Sözeri: Büyük bir mahcubiyet yaşıyoruz

Karşıyaka’da sözleşmesi sona eren deneyimli teknik direktör Erkan Sözeri, Play-Off’ta ilk turda elendikleri için çok üzgün ve mahcup olduğunu belirtti. Deneyimli teknik adam, “Böyle sevda olduğu sürece bu büyük camiada başarı gelecektir” dedi.

TFF 3. Lig 2. Grup’ta Play-Off ilk tur maçında Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda Anadolu Üniversitesi’ne tek golle mağlup olup bir üst lige çıkma umutlarını gelecek sezona bırakan Karşıyaka’da teknik direktör Erkan Sözeri çok üzgün ve büyük bir mahcubiyet yaşadığını ifade etti. Emeklerinin karşılığını alamadıklarını ve böyle bir sonu kesinlikle beklemediklerini belirten deneyimli teknik adam, “Karşıyaka Spor Kulübü’nün beklentilerine cevap veremediğimiz için çok üzgünüm. Koca bir sezonun emeğinin karşılığını ne yazık ki alamadı. Karşıyaka Spor Kulübü’nün büyüklüğünü görev almadan önce de biliyordum. Göreve başladığım ilk andan itibaren yaşadığım atmosfer tahmin edilemez bir büyüklüğü olduğunu gördüm. Bu kulübün bir parçası olduğum için mutlu ve gururluyum” dedi.

Karşıyaka armasına hizmet ettiğim andan itibaren kendisini ve ekibini hiçbir zaman yalnız hissetmediğini belirten teknik direktör Erkan Sözeri, “Karşıyaka camiasının hedefleri doğrultusunda yoğun bir mesai harcadık. Bu süre içinde kıymetli başkanımız, yönetim kurulumuz ve büyük Karşıyaka taraftarından çok önemli bir sevgi ve saygı gördük. Altını çizerek söylemek istiyorum. En çok bu sevgi ve saygının hayallerini gerçekleştiremediğimiz için büyük bir mahcubiyet yaşıyorum. Hedefe giden yolda hiçbir zaman ben ve oyuncularım yalnız kalmadık. Yönetimimiz, taraftarımız hep yanımızdaydı. Son maç olduğu gibi Karşıyaka taraftarı takımını olan sevgisi tüm Türkiye’ye gösterdi. Ne yazık ki son maçta hem bireysel olarak hem de takım olarak beklentilerin altında kaldık. Hiç beklemediğimiz bir şekilde elendik” diye konuştu.

Yeşil-kırmızılı kulübün gelecek yıllarda layık olduğu yerlere geleceğine yürekten inandığını belirten teknik direktör Erkan Sözeri, “Bu büyük camia en kısa zamanda hak ettiği yere ulaşacaktır. Çünkü böyle bir sevdanın olduğu yerde başarı kaçınılmazdır. Böyle bir camiada çalışmaktan çok gururluyum, onurluyum ve mutluyum. Buradan başta başkanımız olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine ve büyük Karşıyaka sevdalısı taraftarına çok teşekkür ediyorum. Karşıyaka Spor Kulübü camiası her şeyin en güzelini hak ediyor. İnşallah en kısa zamanda her şeyin en güzelini yaşayacaklar. Buna inancım tam” ifadelerini kullandı.

Görkem Türkyılmaz/Yenigün

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konak’tan çocuklara diş fırçalamayı sevdiren proje
Sonraki Haber Duaya izin vermeyen nikah memuru hakkında soruşturma açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?