ANA SAYFA > SPOR > Erkan Sözeri: Biz çok büyük bir aileyiz

Erkan Sözeri: Biz çok büyük bir aileyiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erkan Sözeri: Biz çok büyük bir aileyiz

Anadolu Üniversitesi, Kelkit Belediyespor ve Efeler 09’u yenerek üçtü üç yapan ve ligde üçüncü sıraya yükselen Kaf-Kaf’ta gözler son 4 maça çevrildi. Yeşil-kırmızılı ekip gelecek hafta deplasmanda Bulvarspor’a konuk olacak.

Taraftarlarının önünde Efeler 09’a karşı sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını belirten Karşıyaka Teknik Direktörü Erkan Sözeri, “Maçın başından sonuna kadar futbolcularımız sahaya mükemmel bir irade ve azim koydu. Üç maçta kazanılan 9 puan, atılan 9 gol ve kalemizde hiç gol görmedik. Arzu ettiğimiz oyunu artık sahaya yansıtıyoruz. Takım içinde oynayan veya oynamayan herkes mutlu. Takımdaşlık üst seviyede. Oyuncularımız, Play-Off hattındaki rakipleri önünde ortaya koydukları futbolla kapasitelerini gösterdi. Çıtayı oraya çıkardılar. Bundan sonra o çıtanın altını düşmeden daha üste çıkarmak için mücadele edeceğiz” dedi.

Karşıyaka’ya geldiği ilk günden beri çok büyük bir camia olduğunu ve bu formayı giyen oyuncularına bunu sürekli anlattığını belirten yeşil-kırmızılı ekibin teknik patronu Erkan Sözeri, “Taraftarımız her zaman yanımızda, Başkanım İlker Ergüllü ve yönetim kurulumuz elinden geleni yapıyor. Efeler 09 maçı sonrası Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız İşçimenler Ünsal’da galibiyeti bizimle birlikte kutladı. Biz çok büyük bir aileyiz. Tek yürek olduk. Bütün olarak hareket ediyoruz. Bu kulübü bir üst lige çıkarmaktan başka düşüncemiz yok. Bu birlik ve beraberlik bizi hedefimize taşıyacaktır” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Tugay bayramın ilk günü Urla ve Çeşme'deydi
Sonraki Haber Vali Elban Karşıyaka Çocuk Yuvası'nı ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?