ANA SAYFA > SPOR > Erkan Sözeri: Asla vazgeçmek yok!

Erkan Sözeri: Asla vazgeçmek yok!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erkan Sözeri: Asla vazgeçmek yok!

Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda net bir galibiyet alan Kaf-Kaf'ta Erkan Sözeri, Silifke Belediyespor maçını değerlendirdi.

Geldikleri günden beri takımın en oyununu oynadıklarını belirten Sözeri, "Rakibimize karşı oyun üstünlüğü hep elimizdeydi. Yaşanın sakatlıklar ve forvet hattındaki sıkıntımıza rağmen oyun bizim kontrolümüzde geçti. Bundan önce takım olarak 11 ve 12 kilometre koşu yapıyordu. Bu kaybedilen topları kazanmak için harcanan efordan dolayı oluyordu. Silifke maçında ise koşu mesafeleri 9 ve 10 kilometrelere düştü. Bu topun bizde kaldığı ve oyunun bizde olmasından dolayı. Oyuncularımın sahada gösterdiği karakter ve disiplin bizi çok mutlu etti" dedi.

Karşıyaka Teknik Direktörü Erkan Sözeri maç öncesi oyuncularını 90 dakika sonra yaşanacakları hayal ederek motive ettiğini belirtti. Erkan Sözeri, "Maç konuşmamızı yaparken Silifke Belediyespor mücadelesinden sonra taraftarımız ile yaşayacağımız coşkuyu hayal etmelerini istedim. Bu camiada bu taraftar ile sezon sonu şampiyonluk kutlamalarını düşünmelerini istedim. Ortaya koyduğumuz oyun ve gelen skor sonrası çok şükür taraftarımızla coşkulu bir kutlama yaptık ve bütünleştik. Bu bizim için çok önemliydi. Biz hangi armaya hizmet ettiğimizi çok iyi biliyoruz. Bu armayı hedefe ulaşmak için çalışmaya devam edeceğiz. Asla vazgeçmek yok" ifadelerini kullandı.

Yeşil-kırmızılı ekibin genç savunma oyuncusu Erdem Gökçe, Silifke Belediyespor maçında Soner Birinci'ye bacak arasından çalım attı. Ardından genç oyuncu rakibine gülünce saha içinde ortam gerildi. Erdem Gökçe ve rakipleri arasında oyun içinde tansiyon yükseldi. Karşıyaka Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Erdem'i korumak ve takımı eksik bırakmamak için oyundan aldım. Taraftarımız duygusal düşünüyor ancak biz olaylara öyle bakamayız. Erdem bizim için önemli bir oyuncumuz. Çalım atabilirsin ancak o çalım sonrası yaptığı hareket olmaz. Yaptığı hareket sonrası kendisi de özür diledi. Her rakibimize de saygımız var. Silifke ekibi oyunun hep içinde oldu. Futbolu çirkinleştirmeden mücadele etti. Böyle güçlü rakibe karşı aldığımız sonuç çok önemli" diye konuştu.

Hedefe giden yolda bir bütün olmanın çok önemli olduğunu belirten yeşil-kırmızılı ekibin teknik patronu Erkan Sözeri, "Yönetimimiz her zaman bize olan güvenini yanımızda olarak gösteriyor. Silifke maçı öncesi ve sonrasında da hep bizimle birlikteydiler. Taraftarımız hep yanımızda. Başarıya giden yolda bu bütünlük çok önemli. Biz bu bütünlüğü sağladığımıza inanıyorum. Birlik ve beraberlikle hedefimize ulaşacağız" dedi.

Yenigün

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK'de Enes taraftarla barıştı...
Sonraki Haber Şampiyonlar Ligi'nde En Zorlu Deplasman Salonu Pınar Karşıyaka’da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?