ANA SAYFA > SPOR > Ergüllü: Artık kaybedecek bir senemiz daha yok

Ergüllü: Artık kaybedecek bir senemiz daha yok

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ergüllü: Artık kaybedecek bir senemiz daha yok

Karşıyaka Spor Kulübü'nden Başkan İlker Ergüllü kaybedecek bir senelerinin daha olmadığını söyledi.

Bir üst lige çıkmaktan başka düşüncelerinin olmadığını belirten Karşıyaka Başkanı İlker Ergüllü, "Ekibimizin son 4 hafta ortaya koyduğu futbol bizimde iştahımızı kabarttı. Kalan maçlarımızı da bu motivasyonu sürdürüp hedefimize ulaşmak istiyoruz. Artık kaybedecek bir senemiz daha yok. Bu takım ya direk ya da Play-Off'tan bir üst lige çıkacak. Bunu inancı teknik heyet ve futbolcularımız bize fazlasıyla hissettiriyor" diye konuştu.

Son zamanlarda yaşanan sakatlıklardan dolayı üzüldüklerini belirten Karşıyaka Başkanı İlker Ergüllü, "Haftalardır önemli oyuncularımızdan yoksun olarak sahaya çıkıyorduk. Ancak artık Erkan hocamızı takımı tam bir sistem takımı yaptı. Artık hem sahada hem de saha dışında bir bütün olarak hareket eden takım haline geldi. Bundan sonra bu bütünlükle hareket edip bir üst lige çıkacağımıza eminiz. Pazar günü bu sezonun seyirci rekoru kırılacak gibi gözüküyor. Taraftarımızın desteğiyle hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz" ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Teleferikte bakım çalışmaları tamamlandı
Sonraki Haber En Güzel Balkon Bahçe Yarışması’na başvurular başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?