ANA SAYFA > SPOR > Erdem Esentepe’den anlamlı ziyaret

Erdem Esentepe’den anlamlı ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erdem Esentepe’den anlamlı ziyaret

Karşıyaka’nın amatör spor kulüplerinden Erdem Esentepespor, üzücü yangın sonucu kulüp binası yanan ve başarı kupalarını kaybeden Pınargücü Kulübü’ne geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Erdem Esentepespor Kulübü Başkanı, aynı zamanda İASKF Yönetim Kurulu üyesi, Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği Başkan yardımcısı Metin Acaroğlu ile yönetici ve fuıtbolcularıyla kulüp binası yapan Pınargücü Kulübü yönetici ve antrenörlerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Metin Acaroğlu şöyle dedi:
“Üzücü bir yangın geçiren, üzücü bir yangın sonucunda anılarını kulüp idari binalarını başarılarını kupalarını kaybeden Pınargücü spor Kulübünü ve kulübün sevilen sayılan yaptığı çalışmalarla herkesin takdirini kazanan Yalçın Akdemir hocamızı ve ekibini  Erdem Esentepe Spor Kulübü olarak ziyaret ettik. Elimizden geldiğince maddi manevi yanlarındayız. Onların üzüntülerini paylaşıyor ve Pınargücü ailesine kulüp yönetimine ve Yalçın Akdemir hocamıza ekibine geçmiş olsun diyoruz.”
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Utku Gümrükçü Balatçık Mahallesi’ni dinledi
Sonraki Haber Karşıyaka’da Roman Gençlik Çalıştayı yapılacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?