ANA SAYFA > SPOR > Dixon: Biz kazandık çünkü bizde ego yok

Dixon: Biz kazandık çünkü bizde ego yok

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dixon: Biz kazandık çünkü bizde ego yok

Fenerbahçe Ülker galibiyeti sonrası salonda "Ankara'nın Bağları" şarkısı eşliğinde taraftarla göbek atan Pınar Karşıyaka'nın ABD'li oyuncuları Dixon, Strawberry ve Gabriel ile Kolombiyalı Palacios, maç bitiminde bisiklet keyfi yaptı. Pınar Karşıyaka'nın yıldızları, eğlence merkezlerine gitmek yerine bisikletleriyle tur attı.

Yeşil kırmızılı kulüpteki 3 yıllık müthiş katkısının ödülünü, A Milli Takım'da oynayacak ilk siyahi oyuncu olarak alan Dixon, fotoğrafı sosyal medya hesabında, "Biz kazandık çünkü bizde ego yok. Birbirimizi alınmadan eleştiririz. Sıradan insanlarız, zafer kazanır ve bisikletlerimize atlarız" mesajıyla paylaştı. Türk pasaportu almaya hazırlanan Dixon, milli takımda oynamak için hiçbir ücret de talep etmedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Selim Yaşar Euroleague için gerekli katkıyı yapacak...
Sonraki Haber İki bin yıllık Roma limanı aynı yerinde canlanıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?