ANA SAYFA > SPOR > Dinamik Grup'tan Karşıyaka Spor Kulübü'ne ziyaret

Dinamik Grup'tan Karşıyaka Spor Kulübü'ne ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dinamik Grup'tan Karşıyaka Spor Kulübü'ne ziyaret

Düzenlediği basın toplantısıyla İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı'na adaylığını açıklayan Emre Sarıgedik önderliğindeki Dinamik Grup, kulüp yönetimlerine olan ziyaretlerine başladı.

Bucaspor ve İzmirspor'u ziyaret eden grubun son buluşması Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı ziyaretiyle gerçekleşti. Gerçekleştirilen sohbette İzmir kulüplerinin geçmişte yapay düşmanlıklarla birbirine zarar verip, ileriye doğru yol alamadığı konuşulurken, Başkan Büyükkarcı Karşıyaka'nın sadece futbol şubesiyle değil başta basketbol olmak üzere diğer şubeleriyle de Türk sporundaki yerinin altını çizdi.

Gerçekleştirilen ziyaretlere ilişkin kısa bir açıklama yapan Emre Sarıgedik, "Ziyaretlerini gerçekleştirdiğimiz Bucaspor, İzmirspor ve Karşıyaka olsun, önümüzdeki günlerde bir araya geleceğimiz Göztepe, Altay, Altınordu olsun Türk futbolunun çok büyük birer değeri. Yine profesyonel liglerde mücadele eden ve ziyaret listemizde yer alan İZVAK üyeleri Bergama Belediyespor ve Menemenspor da yükselen birer değer. Bana göre koronavirüs salgını sonrası okullarımız mutlaka kulüplerimizin müzelerine gezi düzenleyip, kentin spor kültürünü ve geçmiş başarılarını öğrencilerimize aktarmalılar. Eğer bu başarılırsa, işte o zaman yeni başarıların kapısı aralanır." dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hatırlarsanız, hatırlanırsınız...
Sonraki Haber Atık yönetiminde örnek ilçe Karaburun olacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?