ANA SAYFA > SPOR > Depremde annesini kaybeden cimnastikçi Alper Dünya Şampiyonu oldu

Depremde annesini kaybeden cimnastikçi Alper Dünya Şampiyonu oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Depremde annesini kaybeden cimnastikçi Alper Dünya Şampiyonu oldu

İzmir depreminde annesini kaybeden İzmir Büyükşehir Belediyesporlu down sendromlu cimnastikçi Alper Öztürk, Cimnastikde Dünya Şampiyonu oldu. Bir diğer sporcumuz Selin Durgut da Dünya 3. sü olarak kürsüye çıktı.

İzmir depreminde annesini kaybeden, babası da vefat eden, ablasının vasisi olduğu down sendromlu Alper Öztürk, deprem sonrası 3 kardeşi ile birlikte TOKİ Konutlarına geçinceye kadar Karşıyaka'da oturuyordu. 
Artistik kategorisinde kulplu beygir, atlama masası, kuplu beygir ve atlama dallarında 4 altın madalya alarak dünya şampiyonu olan Alper Öztürk ile gurur duyduklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediyespor adına Antalya'daki organizasyonda yer alan Neşe Olcay Hünerli, Selin Durgut'un da Top kategorisinde 3., Labut kategorisinde 3.,  labutta da yine 3. olduğunu belirtti. Hünerli sporcular ile birlikte antrenörleri İrena Dalgakıran'ı kutladı. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Özlale ve Hafızoğlu Geleceğim Ol Derneği'ni ziyaret etti
Sonraki Haber Saadet Parti'li Erduran farklı yönetim anlayışına destek istedi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?