ANA SAYFA > SPOR > Dağ: Karşıyaka Stadı'nda farklı bir formülle yol yürümek istiyoruz

Dağ: Karşıyaka Stadı'nda farklı bir formülle yol yürümek istiyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dağ: Karşıyaka Stadı'nda farklı bir formülle yol yürümek istiyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Karşıyaka Spor Kulübü'nü ziyaret etti.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Dereboylu Keseli ile Selçuk Yaşar Tesisleri'nde Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı ve yöneticilerle bir süre görüşten sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Dağ, Pınar Karşıyaka'nın FIBA Şampiyonlar Ligi'nde elde ettiği ikincilikle Türkiye'nin ve İzmir'in gururu olduğunu söyledi.
Başarılarından dolayı kulüp yöneticileri, teknik heyet ve sporcuları tebrik eden Dağ, "Sayın Cumhurbaşkanımızın da selamlarını getirdik. Onlar da kulübümüzü tebrik ediyorlar" dedi.
Gürsel Aksel, Alsancak ve Karşıyaka statlarında inşaat çalışmalarının aynı anda başladığını hatırlatan Dağ, şöyle konuştu:
"Karşıyaka Stadı hem yapılan yatırım hem de proje ve süreç açısından bütün bu statlardan önde gidiyordu ama süreç içinde yaşanan bazı olumsuzluklar yereldeki bazı dirençler ve yerel yönetimlerin burada ortaya koymuş olduğu engelleme çalışmaları oldu. Gürsel Aksel Stadyumu geçen sene tamamlandı. Alsancak Stadı'nda ise bitti bitecek, az bir şey kaldı. Karşıyaka Stadı'nın yapımı için Gençlik ve Spor Bakanı ile kulüp ve belediye başkanları daha önce bir görüşme gerçekleştirdi. Karşıyaka Stadı'nda farklı bir formülle yol yürümek istiyoruz. Önümüzdeki hafta bakanlıkta yapacağımız bir toplantıyla bunu daha ete kemiğe bürünmüş bir hale getirmek istiyoruz."
Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hamza Bey bizi belediye başkanı ve bakanımızla bir araya getirdi. Türkiye'de çok az görülen bir formülle stadımıza başlamak niyetindeyiz. İyi niyetli çok güzel bir şekilde ortaya konuldu. Herkese çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de stadın yapılması konusunda desteklerinin devam edeceğini hatırlatarak, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde ikinci olan Pınar Karşıyaka'yı kutladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Sedat Sözer'in adını yaşatacağız...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka yarı finale yükseldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?