ANA SAYFA > SPOR > Çiftçioğlu’ndan amatörlere destek sözü

Çiftçioğlu’ndan amatörlere destek sözü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu’ndan amatörlere destek sözü

İsmail Çiftçioğlu, Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği, Fikri Altay Kulübü, Dedebaşı Kulübü ve Kültür Spor Kulübü'nü ziyaret etti.

Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, Karşıyaka’da faaliyet gösteren kulüplerin bir araya gelerek kurduğu derneği ziyaret eden, ardından Fikri Altay Spor Kulübü, Dedebaşı Spor Kulübü ve Kültür Spor Kulübü'nü ziyaret ederek, başkan ile yönetici ve antrenörleriyle görüştü. Futbolcuları sahada ziyaret eden, önce sohbet eden sonra da onlarla futbol oynayan İsmail Çiftçioğlu “Saha yenilemelerinden malzeme desteğine kadar amatör kulüplerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacağız. Gençlerimize sahip çıkacağız ve Karşıyaka’dan yeni Gode Cengizler yetiştireceğiz” dedi. 
Dernek ve kulüp başkanları ziyaretten son derece mutlu olduklarını ifade ederek, İsmail Çiftçioğlu’nun olumlu görüşlerini nedeniyle mutlu olduklarını dile getirdiler ve sorunlarını aktardılar. 
Amatör spor kulüplerine desteğin yeni dönemde artacağını dile getiren Çiftçioğlu, “Amatör spor kulüplerimizin yıllık destek bütçelerinin yetersiz olduğunun farkındayız. Bu noktada amatör kulüplerimizin yıllık destek bütçelerini arttırarak belediye olarak çok daha fazla destek olacağız. Sahaların yenilenmesi, yeni sahaların kazandırılması, kulüplerimize malzeme desteği verilmesi gibi amatör kulüplerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacağız. Her zaman yanlarında olacağız” şeklinde konuştu.
Gelecek dönemde sporun her branşında yatırımlar yapacağını belirten Çiftçioğlu, “Gençlerimizin ve halkımızın talep ve beklentileri doğrultusunda yeni dönemde ilçemizdeki spor tesisi altyapımızı güçlendirerek daha nitelikli hale getireceğiz.  Belediye başkanı olduğumuzda çocuklarımızın ve halkımızın spora erişimini kolaylaştırmak için açık ve kapalı spor alanlarımızı geliştireceğiz. Halı saha sayımızı artıracağız. Yeni tesis ve kurs sayılarını artırarak tüm vatandaşlarımızın spora ulaşmasına önem vereceğiz. Sporun her alanında başarılarıyla adından söz ettiren bir Karşıyaka’yı önümüzdeki 5 yıllık süreçte yeni bir yönetim anlayışıyla hep birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı Bilge Çınarlar’dan Anadolu Türküleri Konseri
Sonraki Haber Mezattan açık arttırma ile fener balığı aldı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?