ANA SAYFA > SPOR > Çiftçioğlu'dan amatörlere ulaşım ve malzeme destek sözü

Çiftçioğlu'dan amatörlere ulaşım ve malzeme destek sözü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu'dan amatörlere  ulaşım ve malzeme destek sözü

Karşıyaka'nın amatör futbol kulüplerinden Karşıyaka Yalıspor'un Hasan Türker Futbol Sahasında antrenmanını ziyaret eden İsmail Çiftçioğlu, "Amatörlerin her zaman her konuda yanında olacağız" dedi.

Ak Parti ve Cumhur İttifakı Karşıyaka Belediye Başkan Adayı, antrenmanı izlerken, ceketini çıkarıp şut çekti ve futbolculara eskiden futbol oynadığını da kanıtlamış oldu. 
Gece antrenmanlarının saha sorunu nedeniyle yarı sahada yapıldığını ve amatör spor kulüplerinin performanslarını düşürdüğünü, gece geç vakit evlerine giden öğrenci sporcuların ertesi gün okullarına gittiklerinin belirtilmesi üzerine İsmail Çiftçioğlu, "Bu konuda da çalışma yaparak amatörlerimizin erken saatlerde tam saha antrenman yapacak sahalar yapmamız şart" dedi. 
Çiftçioğlu'na araç ve malzeme konusunda da destek alamadıklarının hatırlatılması üzerine "sorunları çözeceğiz" dedi. 
İsmail Çiftçioğlu şöyle dedi:
"Amatör Spor Kulübü’nde idman yapan genç sporcularımızı ziyaret ettik. Ulaşım ve malzeme desteği gibi en temel ihtiyaçlar başta olmak üzere olanakların artırılması hususunda gençlerimizin her zaman yanında olacağımızı memnuniyetle dile getirmek isterim. İnanıyorum ki milli takımlarımıza nice sporcular Karşıyaka’mızdan çıkacaktır. 
Misafirperverlikleri için kulüp yönetimine ve genç dostlarıma teşekkür ediyorum."

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tugay: İzmir aşağılanmayı hak etmiyor
Sonraki Haber Tarçın Kırtasiye sanatsal ürünleri de portföyüne ekledi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?