ANA SAYFA > SPOR > Cem Karas: Oyuncuların aldığı tavır bizi çok üzdü

Cem Karas: Oyuncuların aldığı tavır bizi çok üzdü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cem Karas: Oyuncuların aldığı tavır bizi çok üzdü

Pınar Karşıyaka'da oyuncuların ödeme almadığı nedeniyle antrenmana çıkmaması ardından Basketbol Şube Başkanı Cem Karas sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Karas'ın açıklaması şöyle: 

"Değerli Karşıyaka Camiası,
109 senelik kulübümüzün her branşında olduğu gibi, başa oynayan basketbol branşı için, saha içi ve saha dışı şartları en iyi seviyede tutacak çalışmaları yapmaktayız.
Geçen sene başlayan ve beklenmedik bir şekilde, tüm dünyayı etkileyen Covid 19 pandemisinden en çok etkilenen spor kulüplerinden biri olduk. Geçen sene, büyük emek ve bütçe ile kurulan ; başta değerli hocamız Ufuk Sarıca ve ekibi ile her kulvarda şampiyonluk yolunda iken yarım kalan ve boşa giden bir sezon geçti.

İnancımız ve camiamıza yakışan şekilde, bu seneye de aynı yüksek hedeflerle başladık. Takım iskeletini koruduk. En büyük gelir ve itici gücümüz olan taraftarımızın eksik olduğu, tüm dünyada yaşanan ekonomik belirsizliklerle sponsorluk ve reklam gelirlerinin düştüğü bir sene oldu. Yine de, 23 senedir sürekli bizlerle olan değerli sponsorumuzun inancı, diğer destekçilerimizin sürekliliği ve başta başkanımız Turgay Büyükkarcı olmak üzere, yönetimimizce yapılan ekstra destekler ile bu sezon Lig’de ve Şampiyonalar Liginde zirve yarışımız sürmekte.

Takımımız, ödemelerini tam ve eksiksiz almakta, COVID 19 sebebi ile limiti ve çok aktarmalı olacak deplasman maçlarına , özel uçakla gitmekte, Türkiye’de olan deplasmanlarda da en üst koşul ulaşım ve kalış imkanları sağlanmaktadır. Bunlar söylenmesi gereken değil , zaten olması gerekenlerdir. Büyük Karşıyaka camiasına ve Pınar Karşıyaka basketbol takımının hedeflerine de bunlar yakışır.

Bugün yaşanan ‘ödeme sıkıntısı’ bahaneli gerçekleşen, oyuncuların aldığı tavır yukarıda saydığımız sebeplerle hem biz yönetimizi, hem başta ana sponsorumuz olan Pınar’ı ve diğer destekçilerimizi çok üzmüştür. En çok üzüldüğümüz , ekonomik olarak darboğazda olan ülkemizin, en çok dert çeken alanı olan spor sektöründe, 4 günlük gecikme ihtimali üzerine gerçekleşen bu münferit olaydır. Basketbolda mücadele ettiğimiz lig ve koşullarda , müessese takımlarının dahi çok uzun süreli gecikmeler yaptığı bu olağanüstü ortamda, Pınar Karşıyaka’nın , saha içinde kazanmaya devam etmesi için, bizler tüm şartları yerine getirmekteyiz. Her şeyin en iyisini hakeden ve yanımızda olan taraftarımıza olan borcumuz ve sorumluluğumuz budur.

Son olarak, taraftarımızı ve bizi üzen bu olayın beklenmeyen bir şekilde olmasını ve aynı şekilde basına servis edilmesinin sebeplerini anlayacak ve gerekli tedbiri en hızlı şekilde alacağız."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Onur Kıntaş yönetime sitem ederek veda etti
Sonraki Haber İzmir'de toplu ulaşıma Cumartesi düzenlemesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?