ANA SAYFA > SPOR > Büyükoral: ''Her maçı taraftarlarla izleyeceğim''

Büyükoral: ''Her maçı taraftarlarla izleyeceğim''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Büyükoral: ''Her maçı taraftarlarla izleyeceğim''

Karşıyaka Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral, taraftarı Karabükspor maçından itibaren her maçı taraftarlarla birlikte izleyeceğini söyledi.

Cihan Büyükoral'ın konuyla ilgili açıklaması şu şekilde; ''Büyük Karşıyaka camiasına sesleniyorum; Çarşı, Karabük maçımıza ne ile gidiyorsa o araçta yanlarında Divan Kurulu başkanlarına yer ayırsınlar. Onlarla beraber maça gideceğim.

Karabük maçı başlangıç olacak, bundan sonra stadımızın inşaatı tekrar başlayana kadar her maçımızda 35 1/2 dakikasında ayağa kalkıp Karşıyaka Stadı için protesto yapacağız. Kimse kalkmazsa bile ben maçın 35 1/2 dakikasında ayakta olup protesto edeceğim.

Kurtuluş Savaşı'nda tek yürek olacağız.
Ben, Kurtuluş Savaşı'mız bitene dek artık şeref tribününde yer almayacağım. Büyük Karşıyaka taraftarının içinde her maçı tribünde izleyeceğim"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalılar her yerde!
Sonraki Haber Geleceğin meslekleri işsizliği önleyebilir

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?