ANA SAYFA > SPOR > Büyükkarcı: Umarım kısa sürede stadımıza kavuşuruz

Büyükkarcı: Umarım kısa sürede stadımıza kavuşuruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Büyükkarcı: Umarım kısa sürede stadımıza kavuşuruz

Karşıyaka Spor Kulübü eski başkanı Turgay Büyükkarcı uzun süren hukuk mücadelesi sonrası Yalı'daki arazinin stat arazisi olarak tescil edilmesinin ardından açıklama yaptı.

Karşıyaka Spor Kulübü'nün en uzun dönem başkanlık yapan ve görev süresince stat inşaatı projesiyle yakından ilgilendiren eski başkan Turgay Büyükkarcı'da düşüncelerini açıkladı. Uzun bir hukuk sürecinin ardından Büyükkarcı, stadyum inşaatı için tüm hukuki engellerin aşıldığını belirtti. Büyükkarcı, "Beş yıldır yönetimimizle birlikte sürdürdüğümüz stat mahkemesini kesin olarak kazanmış bulunmaktayız. Bu kulübümüz adına çok önemli bir hukuk zaferidir. Dava süresince davayı takipte danışmanlığımızı yaparak kulübümüze destek veren İZVAK Başkanı Ali Erten nezlinde İZVAK yönetimi ve avukatlarına, kulüp avukatımız Mehmet Yaya'ya, İzmir'deki tüm spor kulüpleri başkan ve yönetimlerine destek veren tüm siyasilere teşekkür ederim. Artık önümüz tamamen açık. Umarım kısa sürede stadımıza kavuşuruz" ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Ünsal personelle buluştu
Sonraki Haber Bayram öncesi sıkı denetim

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?