ANA SAYFA > SPOR > Büyükkarcı: O Final-Four burada olacak, o kupa da buraya gelecek

Büyükkarcı: O Final-Four burada olacak, o kupa da buraya gelecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Büyükkarcı: O Final-Four burada olacak, o kupa da buraya gelecek

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı pandemi sürecinde kulübün sosyal medya hesaplarından online olarak düzenlenen 5 Soru 5 Cevap adlı yarışmanın finaline konuk oldu.

Turgay Büyükkarcı, Europe Cup'la ilgili gelen soru üzerine, "Kupayı ilk etapta iptal etmişlerdi ama devam etmesi için büyük bir mücadele verdik. Şimdi ikinci mücadelemiz finalleri İzmir'e aldırmakla ilgili. Çok iyi bir organizasyon yapacağımıza inanıyoruz. Daha önce de Final Four'a ev sahipliği yaptık. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Spor Bakanlığı da fikrimizi destekliyor. İnşallah o Final-Four burada olacak, o kupa da buraya gelecek" dedi.

Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı, yayında koronavirüs salgını nedeniyle yeni sezonda tribünlerde seyirci kısıtlaması olup olmayacağını konuşmak için erken olacağını söyledi. Büyükkarcı, "Eylül sonunda ülkemizde koronavirüs kaynaklı vefat sayısının sıfırlanması bekleniyor. Kişisel düşüncem, ekim ayı başında takımlar taraftar desteğiyle oynamaya başlar. Taraftarsız maç yavan oluyor. İnşallah taraftarımıza kavuşacağız. Bu sezon basketbolda lig yarım kaldı. Yeni sezonda sponsorlarımızın ve taraftarlarımızın kombine hakkını koruyacağız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Egelilerin gözü Manaj’da
Sonraki Haber Çiğli mahallelerinde ikinci tur temizlik başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?