ANA SAYFA > SPOR > Büyükkarcı ile Şensan ortak noktada buluşamadı...

Büyükkarcı ile Şensan ortak noktada buluşamadı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Büyükkarcı ile Şensan ortak noktada buluşamadı...

Karşıyaka'da 2 hafta önce futbol takımına destek verilmediği için istifa kararı alan yönetimin etkili ismi Başkan Vekili Gökhan Şensan, Başkan Turgay Büyükkarcı ile son kez bir araya geldi.

Divan Kurulu Başkanı Fatih Diniz aracılığıyla gerçekleşen görüşmede Büyükkarcı ve Şensan, futbol ve basketbol takımları ile kulüp bütçesini masaya yatırdı. Başkan Büyükkarcı, görüşmede kapılarının istifa eden isimlere açık olduğunu ancak her şartta yola kalan isimlerle devam edeceğini söyledi. Büyükkarcı ve Şensan ortak noktada buluşamazken son 1.5 yılda futbol şubesini yönettiği kulüpte futbol takımı ve tesislerin mali yükü ile personel maaşlarını karşılayan isim de olan Şensan, istifa kararının kesin olduğunu bildirdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Başkan Tunç Soyer: Her türlü desteğe hazırız
Sonraki Haber Engelli çocuklara engelsiz yaz okulu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?